Спорт

Стефани и Габриела с бронз от Европейското по бадминтон

БадминтонСъстезателите на хасковския бадминтон клуб дадоха огромен принос за представянето на националния отбор на България на Европейското първенство в Словения. Стефани и Габриела Стоеви успяха да завоюват поредната си титла на двойки на международно ниво. 

Сестрите спечелиха бронзов медал на силния турнир и овациите на съперниците си от цяла Европа, съобщи за Haskovo.info треньорът Станимир Бойчинов

В схемата от 32 двойки на 16-на финал националите ни победиха отбора на Уелс с 2:0. На 8-на финал успяха да отстранят Чехия с 2:1, а на четвъртфинала разгромиха и Холандия с 2:0. На полуфинал националите ни не успяха да надвият поставените под номер едно съпернички от Дания и отстъпиха с 2:1 гейма. 

Това са много големи и очаквани успехи за българския бадминтон, като огромни заслуги за това има хасковският клуб по бадминтон и сестрите Габриела и Стефани Стоеви, които се представиха по блестящ начин, коментира Бойчинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sssss
sssss
15.11.2009 19:40 19:40

igraha v shema ot 64 otbora..:)NO TOZI GRAD NE ZASLUJAVA TAKIVA SPORTISTI

mehmt seydahmet
mehmt seydahmet
18.11.2009 16:39 16:39

samo haskovoooooooooooo 😀 😀 😀 😀

Back to top button