Регион

Шофьор на камион с 2.74 промила алкохол катастрофира в опашката на границата

Пиян водач е причинил катастрофа с материални щети, съобщават от полицията.

В петък в 7:30 часа на автомагистрала „Марица“ в посока Свиленград към ГКПП „Капитан Андреево“ 48-годишен украинец, водач на товарно Волво с полуремарке е предприел маневра заобикаляне от ляво на спрял в аварийната лента на автомагистралата Даф. Той не е оставил достатъчно странично разстояние и е станало произшествие с материални щети.

Пътните полицаи са изпробвали украинския водач с дрегер, който отчел наличие на 2.74 промила алкохол.

Четири бързи производства са заведени през почивните дни срещу нарушили закона за движение по пътищата водачи. Двамата от тях са в Хасково за шофиране в нетрезво състояние. Задържани са мъже на 38 и 69 г., управляващи съответно с 1.84 и 1.63 промила. В ареста на областния град е бил и 24-годишен, шофирал колата си с временно отнето свидетелство за правоуправление.

Последното производство е в Димитровград срещу 19-годишен младеж, заловен да управлява БМВ-то си с наличие на метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button