Хасково

Ловджия – служител на годината в отдел „Събиране“ на НАП

Венелин Арнаудов

Венелин Арнаудов

Трима данъчни с общ стаж 37 години в системата на данъчна администрация бяха избрани от колегите си в Хасково за „Служители на годината“ по случай професионалния празник на агенцията 16 ноември.

Веселина Господинова от Свиленград е ревизор и ръководител на екип в отдел „Контрол„. Тя бе избрана за служител на отдела заради високите резултати в ръководените от нея ревизии през годината. Екипът й е разкрил допълнителни за бюджета 1 566 297 лева данъци и осигуровки. Поверявани й са сложни казуси и ревизии на лица от рисков контингент, проверки на лица, взимали необичайно големи заеми и притежаващи луксозни автомобили.

За служител на отдел „Обслужване“ бе избрана Весела Илиева от Хасково – главен инспектор по приходите в сектор „Услуги за клиенти“. Нейният екип пряко се занимава  с регистрацията на фирми и проверките за прихващане и възстановяване на суми. Само за първите 9 месеца на тази година под нейно ръководство са проверени 986 лица, поискали да им бъдат възстановени надвзети данъци и осигуровки.

В отдел „Събиране“ най-много гласове събра публичният изпълнител Венелин Арнаудов също от Хасково. Приносът му от началото на годината до края на септември се измерва в събрани просрочени задължения в размер на 1 386 700 лева и ефективно запорирано имущество за 1 295 500 лева. Венелин освен публичен изпълнител е запален ловджия и само преди дни се прочу с отстреляния рекорден трофей за 2009 година – 248,5 килограмов глиган.

16 ноември се отбелязва като професионален празник на Националната агенция за приходите заради свети Матей – първият светец, събирал данъци и мита. Традиционно навръх празника си, работещите в приходната администрация гласуват и избират „Служител на годината“ в трите функционални отдела „Контрол“, „Обслужване“ и „Събиране“, уточниха за Haskovo.info от НАП. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.11.2009 17:38 17:38

🙄 kakav e smisala ot gr. vakancia, kato nikoi n ese e zatvoril v ka6ti !!! Ta tova e glupavo!!! Opomnete se, vsi4ki u4enici po cial den obikaliat i se veseliat ZAEDNO 💡

Димитър
Димитър
17.11.2009 6:30 6:30

[quote=Гост]:roll: kakav e smisala ot gr. vakancia, kato nikoi n ese e zatvoril v ka6ti !!! Ta tova e glupavo!!! Opomnete se, vsi4ki u4enici po cial den obikaliat i se veseliat ZAEDNO :idea:[/quote]

Целта е да не се събират много хора на затворени места а не да обикалят улиците това може

Back to top button