Регион

Хиляди медикаменти за полова мощ задържаха на Капитан Андреево

Хиляди контрабандни продукти за полова мощ на стойност 52 701 лв. са задържани на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Контрабандната стока е открита при проверка на турски товарен микробус Форд, пътуващ от Турция през България за Белгия. Пред митничарите шофьорът, български гражданин, представил редовни документи за превозната стока – 50 кашона с пластмасови изделия.
Бусът е селектиран за щателна митническа проверка.

При сканиране на товара с рентгенова апаратура митничарите са се усъмнили, че между описа и реалното съдържание на кашоните има разминаване. При последвалата физическа проверка се установява, че между декларираната стока са скрити 3 300 пакетчета и 16 900 таблетки, които имат аналогично действие като популярен медикамент.

По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура–Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button