Хасково

Хасковските фотографи излизат на международна сцена

Тихомир Петков, Димитър Атанасов, Славян КостовПрофесионално побратимяване между Асоциацията на хасковските фотографи и техни колеги от южнокорейския град Пусан е на път да се случи скоро. Сътрудничеството се изразява в обмен на фотографии между местните артисти и техните корейски колеги, съобщиха днес от асоциацията. Съвместна работа предстои и с фотографи от Атина.

Друг успех на местната фотография е снимката на Димитър Атанасов, която в момента е изложена в Европейския парламент в Брюксел. С нея той е участвал в конкурс за най-чудните места в Европа, а фотосът показва пейзаж от областта Беглика в Родопите.

На срещата днес фотографите Тихомир Петков, Димитър Атанасов и Славян Костов дадоха старт и на конкурса „Улови мига“. В него със свои снимки могат да участват деца до 14 години. Специални изисквания за резолюцията на снимките и с каква техника се правени те няма. На 21 декември предстои и откриването на изложбата „Коледна приказка“ в галерия „Лицо“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.11.2009 21:50 21:50

bravo,triabva da se radvame na hubavata fotografia i hora koito doprinasiat za kulturnia jivot v grada

Back to top button