Регион

Задържаха „Армани“ и „Диор“ в унгарски автобус на границата

ПарфюмиОпит за нелегален внос на маркова парфюмерия и текстилни изделия на стойност 15 000 лева предотвратиха митнически служители от Капитан Андреево, съобщиха за Haskovo.info от Агенция Митници.

Задържани са 1 266 парфюми и тоалетни води, носещи етикети на около 20 известни марки като „Азаро“, „Диор“, „Армани“ и други. Освен тях са открити и 1 212 маркови панталони, блузи, ризи, спортни комплекти и други подобни артикули.

Контрабандната пратка е била превозвана с автобус с унгарска регистрация, влизащ в страната от Турция. Никой от 16-те пътници в автобуса не е разполагал с багажна разписка и не е признал чия е откритата стока.

Предстои да се направи проверка дали в случая се касае за нарушени права по търговска марка. Срещу шофьора, 34–годишен унгарски гражданин, е съставен акт за митническо нарушение. За случая са уведомени и компетентните органи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button