Хасково

Тир затвори магистралата, много сигнали за непочистени пътища и улици

Пътят между Хлябово и Тополовград вече е отворен за движение.

Haskovo.info припомня, че по-рано днес там аварира автовоз и затвори пътя. Имаше обходен маршрут. Сега обаче шофьорите сигнализират, че пътят не е почистен от снега.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха и за непочистени улици в Хасково. Хората се жалват, че пътят на Кенана в посока Старческия дом не е почистен, автобусът им дори спрял в снега. Шофьори се оплакаха и от непочистената детелина на хасковския квартал „Орфей“.

Сняг

От общината съобщиха, че всички машини са изкарани и работят. Има изпратена техника и на пътя на Кенана. Очакванията са снегорините да чистят и през нощта.

Междувременно, тир се завъртя и затвори автомагистрала „Марица“ вежду Харманли и Хасково. Тежка техника вече отстранява камиона от пътя, но се образуваха колони от чакащи автомобили, които са по около 2 километра и в двете платна.

Автобус се килна в преспите край хасковското село Орлово. Хората твърдят, че пътят не е почистен. Чака се техника да изтегли автобуса, който превозва работници.

Аварирал автовоз затвори пътя за Тополовград, снегът натрупа по високите части – ВИДЕО

 

Отвориха магистралата, паркирани коли пречат на снегорините в Хасково – ВИДЕО

ИЗПРАТИ НОВИН

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
🌲
🌲
05.02.2020 16:52 16:52

Как ли се оправят хората в скандинавските страни ?

Наблюдаващ
Наблюдаващ
05.02.2020 17:31 17:31

За почистващата фирма в Хасково или хубаво или нищо!

Back to top button