Хасково

ВиК авария наводнява мазетата на живеещи в кв. „Куба“

Мазето на баба ВескаСпукана тръба наводнява мазетата на живеещи по ул. „Св.св. Кирил и Методий“ в Хасково, алармираха потърпевши. От няколко дни ситуацията е нетърпима, разказа баба Веска. Тя и нейните съседи са притеснени за къщите си, за складирания багаж и въглища в мазетата

Възрастната жена е твърдо решена да купи скари, върху които да поставя вещите си, за да се не мокрят докато проблемът не бъде решен скоро. 

ImageЗа случващото се на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ началникът на район Хасково във ВиК Методи Грудев научи от екипа на Haskovo.info. Той бе категоричен, че утре сутринта на място ще бъде изпратена група, която с прецизна техника ще открие и отстрани аварията. По всяка вероятност става въпрос за изгнило водопроводно отклонение.

Подобна авария са отстранявали в близките дни екипи на ВиК Бялков, съобщи шефът на фирмата Недялко Бялков. Той поясни, че въпреки намесата от тяхна страна аварията стои и това личи от кабелните шахти по улицата, които са пълни с вода.

 

Image Image

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button