Пътищата в Хасковско са проходими, 40 см сняг в Маджарово

Регион

Пътищата в региона са проходими при зимни условия, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление – Хасково.

Няма наложени ограничения. Снегорините отново са излезли от 3 – 4 часа сутринта и работят по всички направления. Няма сериозни инциденти по републиканската пътна мрежа. Най-много сняг има в община Маджарово – до 40 см и Ивайловград – 30 см.

От областна администрация съобщават, че в община Димитровград без ток са селата Горски извор, Бодрово, Добрич. Поради аварии е нарушено електроподаването и в селата Камилски дол, Гусла и Долноселци от община Ивайловград и Тянево и Свирково от община Симеоновград. От община Хасково допълниха, че се възстановява електрозахранването и в селата Родопи, Любеново и част от Криво поле.

Учебните занятия в цялата Хасковска област са започнали нормално, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

Днес валежите се очаква да спрат. Температурите ще са от минус 2 до 3 градуса.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.