Хасково

Отрицателна е пробата за коронавирус и на завърналия се от Шри Ланка хасковлия

Отрицателна е пробата за носителство на коронавирус на завърналия се от Шри Ланка хасковлия, съобщават от Министерството на здравеопазването.

Това стана ясно след като излязоха резултатите от теста, проведен в Националната референтна лаборатория на Националния център по заразни и паразитни болести.

Haskovo.info припомня, че 40-годишният мъж е бил заварчик в Шри Ланка. След завръщането си беше приет с пневмония в Инфекциозно отделение на хасковската болница.

По-рано отрицателни се оказаха и пробите на мъжа и жената, които бяха на почивка в Тайланд. След завръщането си те вдигнаха температура и също бяха приети в отделението. Двамата са изписани.

Днес НЦПЗБ е получил от Германия нови 200 теста за изследване на болни граждани със съмнение за коронавирус 2019-nCoV, допълват от здравното министерство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Медуз
Медуз
06.02.2020 14:57 14:57

как са сигурни че не е коронавирус, къде са тестовете? успокоявате хората а говорите ала бала-дайте факти!

Анонимен
Анонимен
06.02.2020 15:12 15:12
Отговор до  Медуз

Очакваш да ти предоставят видео с изследване на пробата ли? Ако искаш да му вземат кръв и да ти я дадат на тебе да я опиташ орално, за да установиш!
Сериозно ли си я написал тая простотия или си толкова елементарен, че няма нужда въобще да ти се отговаря?!

Back to top button