Бащата на Христиана се нуждае от помощ за трансплантация в Турция

Хасково

40-годишният Христо Трендафилов от Хасково страда от хронична бъбречна недостатъчност от 2015 г.

През годините младият мъж е бил подложен на многократни курсове на лечение, но без успех. В края на 2019 г. бъбреците му отказали напълно да функционират и се наложило да се подложи на болезнените процедури на хемодиализа, които увреждат органите му.

Единственият шанс за Христо е трансплантация на бъбрек в Турция, но сумата от 25 000 евро и съпътстващите разходи е непосилна за него.

Христо

Христо е баща на 5-годишната Христиана, за която Haskovo.info писа, че от бебе се бори да ходи. Миналата година след много трудности й бяха поставени шини в Германия. През април й предстои ново пътуване до немската болница.

Вече започна благотворителна кампания в помощ на Христо в Helpkarma. Предстои организирането и на голям благотворителен концерт в Хасково. Мотото на кампанията е Живот Без Диализа За Христо.

Помогнете ми да бъда жив, за да съм опора на Христиана в предстоящите й операции. Да се усмихваме и играем заедно, призовава младият баща.

Дарителска сметка:

IBAN: BG96BPBI817010Y3789401
BIC: BPBIBGSF
Христо Трендафилов

След перипетиите вече поставиха шини на 4-годишната Христиана

Един коментар по “Бащата на Христиана се нуждае от помощ за трансплантация в Турция

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...