Хасково

Бащата на Христиана се нуждае от помощ за трансплантация в Турция

40-годишният Христо Трендафилов от Хасково страда от хронична бъбречна недостатъчност от 2015 г.

През годините младият мъж е бил подложен на многократни курсове на лечение, но без успех. В края на 2019 г. бъбреците му отказали напълно да функционират и се наложило да се подложи на болезнените процедури на хемодиализа, които увреждат органите му.

Единственият шанс за Христо е трансплантация на бъбрек в Турция, но сумата от 25 000 евро и съпътстващите разходи е непосилна за него.

Христо

Христо е баща на 5-годишната Христиана, за която Haskovo.info писа, че от бебе се бори да ходи. Миналата година след много трудности й бяха поставени шини в Германия. През април й предстои ново пътуване до немската болница.

Вече започна благотворителна кампания в помощ на Христо в Helpkarma. Предстои организирането и на голям благотворителен концерт в Хасково. Мотото на кампанията е Живот Без Диализа За Христо.

Помогнете ми да бъда жив, за да съм опора на Христиана в предстоящите й операции. Да се усмихваме и играем заедно, призовава младият баща.

Дарителска сметка:

IBAN: BG96BPBI817010Y3789401
BIC: BPBIBGSF
Христо Трендафилов

След перипетиите вече поставиха шини на 4-годишната Христиана

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Венцислав
Венцислав
06.02.2020 20:27 20:27

Ще се оправиш и ти и детето всичко ще е Наред

Жани
Жани
06.03.2022 22:01 22:01

Здравейте приятели,казвам се Жанет Д. на 42 години съм,страдах от хронична бъбречна недостатъчност от 2 години. Сега вече съм напълно нов човек,трансплантацията се извърши в Турция.Изключително много съм доволна от всички,невероятни професионалисти и хора.Споделям контакти на кординаторката която работи в болницата.
Тел : 00905396503315
Желая успех на всички,живи и здрави да сте.

Back to top button