Спорт

Георги и Адрияно с победи за успехи на България

Георги Георгиев и съотборниците му от националния тим на България стартираха отлично участието си на Европейската купа за юноши до 14 години.

Българите разгромиха Латвия с 3:0. Георги Георгиев спечели мача си срещу Максим Казанчевс. Състезателят на „Хасково 2015“ се наложи с 6-2/6-0.

Последва успех на Павел Маринов (ТК „Супер Спорт“-Варна) над Стефанс Аудринс. На двойки Анас Маздрашки (ТК „Егалите“-Несебър) и Георги победиха с 6-2/6-3 Казанчевс и Аудринс.

В събота българите ще играят срещу Полша. Срещата е решителна за класиране на финалите в Чехия, съобщават от хасковския клуб.

Тенис

Националите на България до 16 г. (юноши) победиха Норвегия в първата си среща на турнира от Европейската зимна купа в Шоле (Франция), съобщават от федерацията.

Янаки Милев показа страхотен характер и направи обрат с 6-7(5), 6-3, 7-6(2) срещу Кристофер Далбак. След това хасковлията Адрияно Дженев разгроми с 6-0, 6-2 Хенрик Виленгер. Така още преди срещата по двойки българчетата си осигуриха крайната победа.

Утре нашите момчета ще играят срещу Португалия или Швейцария за класиране на финалите в Рончин (Франция) от 20 до 22 февруари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button