Хасково

Мазетата в кв. „Куба“ се наводнили заради износена тръба

АвариятаПричината мазетата на хората по ул. „Св. св. Кирил и Методий“ в кв. „Куба“ в Хасково да бъдат наводнени e износена тръба, установи днес екип на ВиК. Както Haskovo.info вчера писа аварията създава неудобство на живеещите там от няколко дни. По наш сигнал днес със специална техника екип на ВиК отстрани проблема.

„Два дни хората не са подали сигнал във ВиК, понеже са мислели, че ремонтни дейности извършвани от ВиК Бялков ще решат проблема им, но те нямат нищо общо с тази авария“, каза пред Haskovo.info началникът на Район Хасково във ВиК Методи Грудев.

Той обясни, че износената тръба е изпускала вода и малко по малко е наводнявала подземните помещения на няколкото къщи по ул.“Св. св. Кирил и Методий“. „След вашия сигнал аварията днес бе отстранена„, допълни още Методи Грудев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button