Денят в снимки

Снимка на деня: Пореден опит за изправяне на кръгово

Пореден инцидент на кръговото кръстовище на пътя Хасково – Димитровград в района на „Язаки“ стана в съботния следобед, сигнализираха със снимка читатели на Haskovo.info.

12 коментара

 1. Пак К регистрация тия малоумни фесове не стават за шофйори,не трябва да ги пускат да излизат от Кърджали да си седят там само бели правят малоумници откъсани.

 2. Какво като видяхме номера? Защо не пишете, че това кръстовище не му е там местото. Насред пътя- препятствие, което не му е мястото там. Ама нека да гледаме номерата на колите…. А като почнат да минават румънците след 2-3 месеца, пак ли ще им гледаме номерата? И така, до края…на какво, питам аз и отговор не искам.
  Нека глупостите започнат сега, now please.

  1. Кръговото е перфектно тия дето кацат в него са некадърници!!!Защо между Пловдив и Асеновград на същия широк път има пет кръгови и никой не каца в тях????А между Пловдив и Пазарджик на разколона за цело Цалапица пак има кръгово пак широк хубав път защо на кацат в него питам аз и отговор не искам понеже не можеш да ми отговориш аргументирано и адекватно!!!!!???

 3. Щом толкова хора катастрофират, значи нещо не е наред… Виновни са, но има нещо!! Проблемът е, че там трябва да е надлез, а не кръгово…ама от София не дават пари… Ако и до бирената направят кръгово, не знам…

  1. Колко хора 8-10-20? А колко минават всекидневно отттам и не катастрофират?
   Който може да кара минава, който не може катастрофира!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button