Хасково

Търсят заварчици, шлосери и водачи на мотокар в Хасково

Пет свободни места за заварчици са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Става въпрос за заваряване с аргон. Договорите са безсрочни, а местата са вакантни от 7 февруари. Търсят се и петима шлосери за работа с шмиргел, дрелка и други инструменти.

Бизнесът в Хасково има нужда и от 10 водачи на мотокар. Договорите са срочни, а местата са свободни от 1 март.

920 лв. е заплатата на работник за обслужване на магазин в Харманли. Той ще работи на каса и ще подрежда стоки.

7 коментара

  1. Бая ще има да търсят! Хем искат професионалисти, хем за жълтици стотинки да им работят, а те купуват големите джипове и реват, че фирмата е пред фалит!

  2. Всички новобогаташи са такива – алчна, долна пасмина, която няма елементарна култура, камо ли управленски познания! Първото от което винаги гледат да спестят и икономисат е труда на хората. Мизерно заплащане за позиции, които съчетават по две, три работни места. И каквото и да се случи само реват – няма печалба. Затова първото, което режат са заплатите. Ами да взимете да си отрежете бизнеса драги БУЗИнесмени. Да се задавите с краденото от нас!

  3. Всички новобогаташи са такива – алчна, долна пасмина, която няма елементарна култура, камо ли управленски познания! Първото от което винаги гледат да спестят и икономисат е труда на хората. Мизерно заплащане за позиции, които съчетават по две, три работни места. И каквото и да се случи само реват – няма печалба. Затова първото, което режат са заплатите. Ами да взимете да си отрежете бизнеса драги БУЗИнесмени. Да се задавите с краденото от нас!

  4. Какви новобогаташи – това са едни прости селяни от нивата. Гледа ли там некви тикви, дини, крали от митницата, после се преместили от село в големия град и с подкупи и връзки уж предприемачи станали. То като ти дадат половината град и една овца може „бизнес“ да върти. И като си плащаш за терените не само с пари, ами и по гръб на когото трябва. Така си живеш с няколко милиона кредит. Симулираш материално положение. Ама толкова си зле, че затова гледаш и на държавна заплатка да разчиташ – да се набуташ на някое директорско място, където да се големееш, да плетеш интриги, да се чувстваш важен, защото се разпореждаш с хора. Да подредиш цялата проста рода и тя на държавна работка, да се заобиколиш със селски подмазвачки, винаги готови да ти се кланят и да ти правят комплименти – о колко сте красива, колко сте прекрасна, колко сте разбрана, колко много работите, колко сте търпелива – ама само с мен, защото съм ви първата четка, нищо че 2 и 2 не мога да събера и малко нимфоманка си падам. Ама да сте жива и здрава, че от толкова места ме изритаха. Изобщо сладко е да се правиш на такъв какъвто не си.

  5. po4vam kato zavar4ik tig vig mig nqmazna4enie daje i s oksijen no pri zaplata ot 4000 leva moje da me potarsite ako jelaete !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button