Регион

Осем хванати с дрога при случайни проверки в региона

Полиция18-годишен хасковлия е задържан с полицейска мярка в Димитровград. Малко след 21:30 часа снощи тийнейджърът е спрян за проверка до паркинга на магазин Била.

При обиск в момчето е открита и иззета 1,2 грама марихуана. На същото място и по същото време е обискиран и 23-годишен димитровградчанин. В него криминалистите откриват 3,6 грама от същото вещество.

Още 1 грам марихуана е задържана от димитровградските полицаи. Снощи около 21,30 часа полицаите извършват проверка на булевард „Раковски“ на двама младежи на 20 години от града.

25-годишен харманлиец е задържан от местните криминалисти за притежание на дрога, допълват от полицията. Снощи около 20 часа той е спрян за проверка. Зад седалката на шофьора и под стелките на опела му са открити грам амфетамин и 2 грама марихуана. В колата са пътували още три лица на възраст 25, 27 и 35 години, които заедно с водача са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button