Хасково

Социалните в Хасково без директор, май и без заплати

Стефан МанахиловСлужителите на областната дирекция „Социално подпомагане“ в Хасково може да останат без заплати този месец. Причината е, че службата от няколко дни е без директор и няма кой да разписва документите.

Досегашният началник Господин Георгиев вече не е на работа, но няма и назначен временно изпълняващ длъжността, съобщи главният експерт Стефан Манахилов. Вероятно това ще бъде самият Манахилов, но заповед все още няма.

Заради липсата на директор в областната служба никой не може да подписва важните документи и платежните нареждания към банките. Така вероятно служителите няма да получат навреме заплатите си. Ще има проблеми и с текущата издръжка на службата. Ситуацията обаче няма да повлияе на редовната работа и на изплащането на помощите на социално слабите, коментира Манахилов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button