Хасково

Директорът на гимназията по лека промишленост: Лаптопът не хапе

Росица ИвановаУчители от професионалната гимназия по лека промишленост „Райна княгиня“ в Хасково ще използват немски методи в преподаването си. Това решение местните педагози са взели след обучение на тема „Европейски опит при използване на информационни технологии в професионалното обучение“ в немския град Карлсруе.

Учителите заедно с директорът на гимназията Росица Иванова са посетили три училища в Германия, където са им били демонстрирани нововъведения в преподаването чрез използването на информационни технологии.

„Уверихме се, че един учебен урок може да бъде както полезен, така и забавен за учениците„, коментира директорът на школото. Тя бе категорична, че екипът й ще приложи на практика голяма част от новостите наблюдавани в Германия.

„Там учениците никак не се различават от нашите възпитаници и именно затова смятам, че не би било трудно и ние учителите да се научим и разберем, че един учебен час не трябва да бъде монотонен и че лаптопът не хапе, а напротив  – технологии в преподаването ни улесняват“, категорична е директорката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ахил
ахил
20.11.2009 10:28 10:28

Тази прилича на дърта проститутка.Няма ли огледало у тях.Да вземат учениците да и подарят едно.Тази е бивш дружинен ръководител.Номенклатурчик.Какво става-сега е директор.Много ми е интересно дали тя има добра компютърна грамотнопст или само чете клюкарски истории в интернет.Да вземе да си пусне една обява и за сексуални услуги.Белким изкара някой лев.

gloriq
gloriq
01.11.2011 11:44 11:44

kato tazi derektorka nqma nikade u4elasam vav tova daskamo i q znam kolko e dobra

Back to top button