Регион

Дрогиран с кокаин шофьор крие марихуана на работното си място

26-годишен е хванат в Димитровград да шофира Мерцедес след употреба на кокаин, съобщават от полицията.

Младежът бил проверен на булевард „Димитър Благоев“. Последвала е проверка на работното му място, където полицаите намерили 0.83 грама марихуана и са го задържали до 24 часа.

37-годишен пък е арестуван в Свиленград. Той е шофирал БМВ с 2.48 промила алкохол.

Вчера полицаи от участъка в Стамболово са проверили в селото лек автомобил Опел, шофиран от 40-годишен хасковлия. Оказало се, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление, а представената от него шофьорска книжка и контролен талон са фалшиви.

28-годишен жител на Свирково е хванат да шофира Фолксваген-а си в селото с транзитни регистрационни табели, чийто срок бил изтекъл през август миналата година. Справката показала, че колата не е регистрирана по надлежния ред.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
VALERI
VALERI
11.02.2020 11:44 11:44

Zashto ne proslediavate i ne informirate kakvi nakazania im sa nalojeni a taka efektat e nikakav .V niakoi strani za narkotici sankciite sa ujasiavashti.

Back to top button