Хасково

Въвеждат „Синя зона“ за паркиране в центъра на Хасково?

Зад бизнесцентъра„Синя зона“ за паркиране ще бъде въведена в центъра на Хасково ако общинският съвет гласува промени в Наредбата за обществения ред при ползване на превозни средства и осигуряване на безопасност на движението.

Предложението на кмета Георги Иванов е мотивирано със затрудненото движение на автомобили и пешеходци в централната градска част, където досега паркирането трябваше да става на абонаментен принцип. Тъй като това доказано не работи, сега е предвидено да може да се плаща и на час, като предложената цена е 1 лев.

Проверка на местната управа е установила, че има възможност да се обособят около 400 нови платени паркоместа в центъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Възмутен
Възмутен
19.11.2009 16:58 16:58

Да свалим алчния кмет и марионетките от ОС. Още малко и ще направят целия град платен паркинг. Данъците най високи, спортните площадки платени.

by93
by93
19.11.2009 18:25 18:25

[b][/b] брей че алчен е наистина… извинявам се ама докато не си управи неасфалтираните тротоари по бул..Илиднде“ няма да му дам и пукната стотинка на тия циганки , дето се имат за много големи пехливани

потърпевш
потърпевш
19.11.2009 18:38 18:38

ами да го е..а в г..а Жорето Иванов . Аз пък имам предложение всички общински служители,начело с него да вземат всеки ден да си плащат по 8 лева за паркинг и да ги видя тогава къде ще им излезе сметката .Нещастник тъп .не стига че е криза и всичко фалира, а тои решил да си пълни празната хазна с пари и от въздуха. Ами като е решил да я прави синя зона, да зарани изцуло паркирането в центъра.така хем и той , пък ние ще си ходим пеша , щото е здравословно пък и завинаги ще си решим проблема със задръстванията .Няма коли – няма проблем

Back to top button