Четири големи аварии оставиха голяма част от Хасково без вода

Хасково

За безводие в няколко хасковски квартала сигнализираха читатели на Haskovo.info. Хората се жалват, че на сайта на ВиК няма информация и никой не отговарял на телефона за аварии.

От ВиК съобщиха за Haskovo.info, че днес имат четири големи аварии в града и една по-малка. Без вода са централната градска част около бул. „Съединение“, както и кварталите между Кенана и Градската градина.

При няколко от авариите водата била пускана, но отново се пукала тръба. Сега водоподаването отново е възобновено и ако няма проблем водата ще потече от чешмите по-късно вечерта.

По повод оплакванията, че диспечерът във ВиК – Хасково не вдига обявения за аварии телефон, от дружеството обясниха, че това била така, защото приемал и информация от аварийните екипи.

ИЗПРАТИ НОВИНА

6 коментара

 • кв. Каменни, кв. Хисаря също нямат вода, а от ВИК на аварийният телефон умишлено затварят при позвъняване! Какво е това неандерталско дружество , в сайта им също нищо не е обявено

 • Наистина никой не отговаря нарочно на телефона за аварии и няма никаква информация. Директора на ВИК е безотговорен и да си подава оставката не е нормално 1/2 от града да е в аварии и да няма вода, а те да се правят на умрели лисици и пълно затъмненое. Ще пиша утре до МРРБ и до премиера за престъпното безхабери е на този господин.

 • Така ще е!!! както казвахме до победата.
  Не може само да се кърпи и крадът парите за новите водопроводи.
  Едни стари гащи колкото и да ги кърпиш все д-то ти е голо.
  А загубите в Хасково са над 54% и се плащат от потребителите.
  Колко е средната заплата във ВиК???
  Една от най високите съизмерима с 5 пенсии и 3 минимални заплати. А загубите ги плащат те тези хора.
  Докато заплатите на администрацията на ВиК не се обвърже със загубите на вода по мрежата ще е все така и по лошо даже.
  Както казах „ДО ПОБЕДАТА“

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.