Хасково

Пиян шофьор с Опел се заби в стълб до Градската градина в Хасково

Пиян шофьор с лек автомобил Опел е катастрофирал снощи на булевард „България“ в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция.

Инцидентът е станал до Градската градина. Колата се е забила в стълб от уличното осветление, като е паднала част от лампата. Тази сутрин автомобилът беше още на булеварда.

От полицията допълниха, че водачът е издирен и задържан. Той е 60-годишен турски гражданин и е бил с 1.24 промила алкохол. При катастрофата няма пострадали.

В Хасково е арестуван и 29-годишен шофьор с 2.23 промила алкохол. В димитровградския арест е пренощувал 32-годишен бургазлия, шофирал БМВ-то си с 1.67 промила. Последният задържан е пещерски водач на товарен камион Даф, спрян за проверка на ГКПП „Капитан Андреево“, на платно „Излизащи автомобили“. Дрегерът отчел 1.89 промила алкохол.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button