Спорт

Гришо загуби от 19-годишен канадец в Ротердам

Григор Димитров не успя да се класира на първия си четвъртфинал през настоящата година, след като отпадна във втория кръг в Ротердам.

Финалистът от 2018 г. загуби от Феликс Оже-Алиасим с 4-6 2-6. 19-годишният канадец впечатли с по-голяма ефективност от начален удар и със солиден форхенд, показа невероятна защита в повечето моменти от двубоя. Григор, макар да навакса пробив пасив в първата част, не успя да се задържи в сета и го загуби. След почивката отново бе пробит, а пропусна и точка за рибрейк веднага след това, което се оказа решаващо, съобщава TennisKafe.com.

До днес бившият №3 и 19-годишният канадец се бяха изправяли един срещу друг само веднъж. На турнира в Куинс през миналата година Оже-Алиасим надделя над хасковлията с 6-4 6-4. Сега също се наложи и се класира на трети четвъртфинал за сезона – след ATP Cup и Аделаида.

Канадецът вече е с актив 6-6 от началото на 2020 г. и продължава срещу Стефанос Циципас или Аляж Бедене.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button