Хасково

Хасковлии посрещат новата година в Банско, Париж и Прага

Маргарита Велева

Маргарита Велева

В Банско, Париж и Прага ще посрещнат част от хасковлии Коледа и Нова година. Това са дестинациите, към които има най-голям интерес, съобщи за Haskovo.info мениджърът продажби в една от най-известните туристически фирми в града Маргарита Велева.

Местни компании са направили резервации в Боровец, Пампорово и в хотели по южното ни Черноморие. Доста хасковлии вече са избрали да посрещнат Коледа и Нова година в Гърция и Турция. Не са рядкост и екзотичните дестинации като Тайланд, допълни Маргарита Велева.

Най-евтино може да се изкара празника в Истанбул. Там две нощувки в тризвезден хотел с включена закуска, празнична вечеря на яхта е около 200 лева на човек. У нас например 3 нощувки в тризвезден хотел на Боровец с включена закуска и празнична вечеря струват около 275 лева на човек. Местните хотелиери обаче правят отстъпки ако коледния пакет се плати до 1 декември.

Туроператорите признават, че кризата се усеща и при тях, въпреки че предлагането е голямо, а цените минимални.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button