Търсят 20 шофьори, инженер и специалист на 1 500 лв. в Хасково

Хасково

20 свободни места за шофьори на товарни автомобили са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Става въпрос за извършване на международни товарни превози. Договорите са безсрочни, а местата са вакантни от 13 февруари.

В Хасково се търси специалист в продажбите с възнаграждение 1 500 лв. Той ще участва в преговори с клиенти, сключване на договори, ще поддържа документация за дейността. Договорът е безсрочен, изисква се професионален опит между 2 и 5 г., владеене на английски език, компютърна грамотност и шофьорска книжка.

Бизнесът в областния град има нужда от още шестима специалисти по маркетинг, подготовка на оферта и договори, изготвяне на КСС, анализи, фирмени цени, линейни графици, сертификати СМР. Отново се изисква опит между 2 и 5 г. и компютърна грамотност.

В Хасково се търси и машинен инженер за изработване на конструктивна документация. Изисква се опит от 2 до 5 г. и компютърна грамотност.

За новия Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства „Надежда“ в Харманли се търсят още медицинска сестра, двама логопеди и трудотерапевт. Както Haskovo.info писа, тук са нужни педагози и психолози.

Сред новите свободни места в Свиленград са за 13 градинари и 13 работници за ремонт и поддръжка на общинския сграден фонд.

9 коментара

  • Заплата 1500 ама на „Куково лято“. Стига сте лъгали хората, най-много да вземат 850лв чисто след като им удържат всички неща.

  • Аз владея 3 езика Английски Руски и Турски куга исках да работя не ми позволихте сега търся родина в чужбина за 3000 евро..

  • Така , само за шофьор да се търкалям по цяла България ще ви взема 1500лв. , за езика още 1000лв. и за това да се запозная с цялата ви документация и да ви договарям продажбите още 1500лв. Ако има и още нещо допълнително, а то със сигурност ще има още 1000лв. И колко станаха ? Я да видим можете ли да смятате ?

    • Точно така, не може да имат един куп изисквания и по цял месец да те правят на маймуна за 1500лв. Реално за тази позиция трябва да си наемат трима човека на по 1500лв. всеки , а не да гърбят един да им върши всичко за 3-ма и 5-тима и да се чудят защо работата не върви. А шефовете и пръдливите им дъщери да си предават по цял ден стойки и чалъми. След като не можете да си организирате работата няма кой балък да дойде да ви работи и да го правите на маймуна по цял ден.

  • Фирма 178 часа търси пенсионер охранител да сляпа по цял ден за 1500 лева.

  • Тези работодатели , които си придават по-малко важности , по-бързо си намират по-качествен персонал.

  • Хасковските /Бизнесмени/ са едни от най- стиснатите в страната!Искат да им работиш като за двама,а да ти плащат минимално.Хората избягаха в чужбина .Сега си внасяйте талибани да ви работят.Тепърва ще ядете дървото и вие.А пък и претенциите ви големи.То самите вие не отговаряте на половината от тях.Пълни смешковци сте!

  • В хасково работодатели-бизнесмени няма. Има търгаши псевдо-тарикати, къде се мислят за бизнесмени и го играят шефчета. А ти колкото повече им вършееш и развиваш фирмата, по-ниска ти е заплатката. И знаете ли защо, приятели? Щото ги е страх и ако се плаща конкурентно, човек изплува от лайната и става отчасти независим финансово, можеш да търсиш и др работа, можеш да си позволиш да останеш по дълго време в къщи и да обмислиш вариантите. Успех да отсъствате от работа дори и ден в наща държава. С 800лв къде едва стигат за изхранване

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.