Регион

Пребиха харманлиец за пари, обраха 2 коли

Полиция32-годишен харманлиец е пребит и ограбен в неделя през нощта, съобщават от полицията. По думите на потърпевшия четири неизвестни лица са го нападнали докато вървял между улиците „Неофит Рилски“ и „Д. Милковски“ в града на Белоногата. След като му нанесли побой му взели 150 евро и 100 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицията съобщават и за две кражби от коли в Харманли. Първата е станала на ул. „Лозенград“. От паркиран „Фолксваген Голф“, собственост на 23-годишен харманлиец, е взето CD-то. Злосторниците са откраднали автокасетофона след като са разбили предното дясно стъкло на автомобила.

По същия начин е взет MP3 плейъра от друг „Фолксваген Голф“. Возилото, което е собственост на 35-годишна харманлийка, е било паркирано в квартал „Тракия“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button