Хасково

В „Република“ ВиК прекъсва тръби, след седмица пак се свързват

Огромна част от вече прекъснатите незаконни връзки към водопроводната мрежа в хасковския квартал „Република“ отново са били възстановени. Това констатира проверка на ВиК днес.

Преди дни по пресечките на улица „Могила“ са били прекъснати над 15 незаконни връзки. Днес от водното дружество провериха адресите и се оказа, че още пирвите няколко пак са се присъединили незаконно. С помощта на багер и под полицейска охрана те бяха отново прекъснати.

Оправданията на жителите на квартала са различни – най-често обясняват, че ползвали вода от съседите си, които пък си плащали. Това обаче е далеч от истината, коментираха от водното дружество в Хасково. Жена от една от прекъснатите къщи разпалено обясни, че няма водомер, защото е болна от диабет, живее на една заплата и няма как да плаща за вода. В същото време от ВиК са открили в двора й цели три връзки към различни тръби.

ВиК
Лозко Лозев

Началникът на район Хасково Лозко Лозев обясни, че на нарушителите се съставят протоколи и трябва да платят глоби. За да се открие партида за водомер трябва да се представи документ за собственост. В този район на квартал „Република“ това било трудно, защото ставало въпрос за имот на община Хасково с право на ползване.

От ВиК допълниха, че близо 500 неизрядни платци са дадени на съд.

ВиК

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Весо
Весо
18.02.2020 13:51 13:51

Браво. Да използват дъждовна вода, ушите и ръцете и ще се счупят от златни пръстени и обеци пари за вода няма, мамицата ви циганска до кога ще сте най- големите тарикати.

Миро
Миро
18.02.2020 14:17 14:17

Не знам къде прекъсват тръби, но кв. Младежки хълм усъмня без вода и все още чешмите са сухи към 14:15 ч. Вместо да прекъсват тръбите на циганите, да възстановят водоподаването на тези които им плащат редовно лайняната вода!

Ангел
Ангел
18.02.2020 14:41 14:41

Mapчо ще те еба като жена бе мишка

гуфи
гуфи
18.02.2020 15:34 15:34

ДА ЕБА И ЛЕШОВЕ ДА ЕБАААААА !!!!!!!
Мазни, гнусни, нагли, подли манговциииии !!!!!

Наблюдател
Наблюдател
18.02.2020 22:10 22:10

Щом има пари за такъв златен пръстен, да намери пари и за вода.

Back to top button