Регион

Любовно разочарование вдигна на крак три полицейски управления

Полиция26-годишен жител на тополовградското село Устрем вдигна на крак три районни управления за мнимо отвличане, съобщават от полицията. Вчера на телефон 112 е получено съобщение, че живеещата с него на семейни начала 30-годишна жена и 8-месечното им бебе били отвлечени от харманлийското село Браница, където двамата работели като кравари. 

Мъжът описал подробно на полицейските служители и черния джип, в който била качена жената с бебето. След като на крак били вдигнати полицаи от Тополовград, Харманли и Свиленград за издирване им, жената и дъщеричката й били открити при роднина в Любимец, нищо неподозиращи за случката. Дори и след намирането им, мъжът продължавал да твърди и да описва „отвличането“ им

Според жената, отвличане е нямало, просто тя отишла да живее в Любимец, където си намерила „по-добър“ партньор.

В рамките на седмица това е втори по ред случай, в който недобросъвестни граждани инсценират сериозни престъпления срещу личността, заради лични проблеми, без да си дават сметка за ресурса, времето и усилията, които се полагат от полицейските служители, заради несъществуващи престъпления.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button