Хасково

Община Хасково търси фирма да асфалтира за милион и четвърт, парите още ги няма

Обществена поръчка за ремонт на улиците в Хасково обявиха от общината. Процедурата обаче се открива без да е осигурено финансирането й, уточняват от кметството.

Става въпрос за 1 250 000 лева, с които да се подобри уличната мрежа в града, той като голяма част от нея е компрометирана. Целта на поръчката е да бъде избран изпълнител, който да може да започне работа веднага, щом средствата бъдат осигурени, вероятно чрез министерско постановление.

Предвиждат се ремонти по улиците, които са с най-големи разрушения, улягания и пропадания и имат най-интензивен трафик. Те ще бъдат определени допълнително, когато средствата се намерят.

Отделно от това в бюджета на Община Хасково има предвидени близо 1 милион лева за улични ремонти, които да се извършат през годината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button