Хасково

Провериха 14 хотела в Хасково и Харманли, 5 от тях с актове

Рецепция14 хотела и места за подслон, търговски заведение към тях и 45 лица са проверени в Хасково и Харманли при специализирана операция вчера.

Тя е част от туининг проект „Ефективно практическо приложение на новото европейско законодателство в сферата на миграционната политика“ между служители на дирекция Миграция към МВР и партньорите им от служба за чужденците на кралство Белгия, съобщават от полицията. 

Целта на вчерашната операция е била установяване на незаконно пребиваващи чужди граждани и спазването на реда за регистрация на гости в хотели и места за подслон. Съставени са 5 акта на хотел в Харманли и на четири в Хасково заради нарушения по закона за регистрацията и 4 протокола на длъжностни лица във връзка с отстраняване на пропуски по отношение на регистрацията. 

Днес белгийската група ще посети ГКПП „Капитан Андреево“, където ще се срещне с ръководството на пункта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button