Албен Манджуков поема „Тролейбусен транспорт“, директорка влиза в общинския съвет

Хасково

Албен Манджуков е спечелил конкурса за управител на „Тролейбусен транспорт“, потвърди той пред Haskovo.info. Досега управител беше Йордан Панев.

Haskovo.info припомня, че конкурсът беше обявен с решение на общинския съвет на януарската сесия. От края на 2016 г. местният парламент беше определил за управител на Тролейбусен транспорт Йордан Панев за срок до провеждането на конкурс. Той се проведе на 17 февруари, като по информация на Haskovo.info вторият кандидат – Панев, не се е явил. Сега общинският съвет трябва да утвърди резултата от конкурса.

Манджуков кара шести мандат като общински съветник в Хасково. Сега той напуска местния парламент и на негово място влиза следващият от листата на ГЕРБ – Гергана Петрова, която е директор на ПМГ „Боян Петканчин“.

Общинската избирателна комисия днес вече прекрати пълномощията на Манджуков и обяви за избран общински съветник Петрова. Решението подлежи на обжалване пред Хасковския административен съд.

Гергана Петрова

20 коментара

 • Шуробаджанащината и дупкобърканицата в тоя град нямат край! До скоро се набиваха на очи тия вътрешни игрички,ама сега вече са трън в очите! Скоро се надяваме да ви разклатят рахата по меките,удобни и скъпо платени от народа кресла!Пази Боже от човек прост на висок пост,а тук от най-високия до най-ниския общински и административен пост са все едни такива тиквочи и бъркочи…

 • Честитоооооооо г-жо Петрова!!!
  Вие сте велика и ще си останете такава!!!

 • Честито Гери!!! Ти си много добър човек!!!
  Мястото ти в обществото е наистина заслужено!

 • ЕЕЕЕЕ ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО ЕДНИ И СЪЩИ .ТАЯ ПУМА НЕ ВТРЪСНАЛИ НА ВСИЧКИ САМО ОЩЕ НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ ГЛАВЕН МЮФТИЯ И ШЕФ НА БИБЛИОТЕКАТА.

 • Не е само тази директорка, която е срам за образованието. Тази на ПМГ поне е била учител преди това. Ами да назначиш някаква си селянка, дошла от нивата да директорства – това е безобразие. Първо на първо, като е искала да се занимава в тази сфера – да е учителствала. И второ на второ – как без никакъв стаж М.З. я спусна директор на едно училище. После хората се дигнаха срещу болният й нрав и нервозното поведение и я изритаха. Отделно от това не можа „да си вземе“ конкурса в София. Ама тука в Хасково изведнъж „си го взема“. И до днес връща услугите за тогава. И това злобно същество се нарича директор на училище. Разпорежда се с деца, командва учители с опит и стаж. Прогонва неудобните, отмъщава на тези, които не я ласкаят, величаят и имат мнение различно от нейното. Напълнила е едно старо и хубаво училище с некадърни парашутистки, нечии женички, изгонени от всякъде другаде и разбира се с половината си рода от Х-ли и Л-ц. И РИО гледа всичко това, лапа и стиска очите. Долна, корумпирана система. Не само директорите на училища добрали се по втория начин до поста са за изритване, но и всички подлизурки и подлоги от РИО. ГРОБ-арската мафия няма спиране. Докарала е образованието в града до дъното. И всички вие, които мълчите ще видите, че ще опре лично до Вас и до неграмотните Ви деца. Защото не може рошави шуробаджаначки и първи нимфоманки да учат или ограмотяват децата Ви с вдигнати на бюрото крака или с поглед само в телефона.

 • Абе хора защото сте толкова злобни
  Тези всички коментари са от завист тва че вие сте едни дребни мишки които могат само хейтят и завиждат
  Сигурен съм че повечето злобари са строители,магазинери,чистачи
  Браво на жената!
  Тя постига всичките си неща с много труд
  Навярно работи по 10 ако и повече на ден

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.