Купища боклуци зад блок в „Орфей“ след акция по почистване

Хасково

Купища боклуци са изхвърлени зад блок 33 в хасковския квартал „Орфей“.

Това става само две седмици след като екип на „Екопрогрес“ е изчистил терена зад блока, съобщават от общината. Днес в кметството отново постъпили сигнали за много натрупани отпадъци там.

От общината предупреждават, че съгласно Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред, чистотата и общественото имущество на територията на Хасково председателите на домсъветите, собствениците и другите обитатели на жилищните сгради са длъжни да поддържат чистотата. Става въпрос за дворовете и прилежащите към тях тротоари и междублокови пространства. В Наредбата са предвидени и глоби, които ще бъдат налагани на нарушителите.

7 коментара

  • Другарят Дечев сега е сърдит, ама като гласуваха за него на изборите, тия същите, от същия блок, добре му беше. Ами такива са избирателите му, кво да направим ?

  • Циганите са лешове, господа управници летния сезон наближава, а с него идват и циганските маанета, сватби, сьонети мин.. и и други подобни цигански мурафети моля бъдете така добри и отговорни циганската музика да не ехти отново из целия град.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...