Хасково

Пълна отличничка стана носител на Климентовата награда

ImageСедмокласничката Моника Яновска от ОУ „Св. Климент Охридски“ в Хасково получи Климентовата награда. Отличието бе връчено пред паметника на възрожденците в Хасково в деня на патронния празник на училището.  Моника получи плакет и книга на български автор от директорката Гинка Райчева.

Моника Яновска е пълна отличничка и бе наградена за доброто си представяне на състезания и олимпиади. Пред Haskovo.info тя каза, че няма любими предмети, защото еднакво добре се справя с всички уроци.

Пред своите съученици Моника благодари на ръководството на училището за наградата и не пропусна да каже, че не е единствената, която я заслужава.

Елена ЖековаКлиментова награда за цялостен принос за развитието на училището бе връчена и на началната учителка Елена Жекова

На патронния празник на школото бяха отличени и деца, участващи дейно в училищни и извънкласни занимания.

Тържествен водосвет по случай празничния ден бе отслужен в двора на училището, а по-късно шествие отведе възпитаниците на школото до паметника на възрожденците, където бяха поднесени венци и цветя.

 

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
......
......
25.11.2009 23:54 23:54

bravo na monika zaslujava go

Back to top button