Регион

Хванаха момчета на 12 и 14 г. за кражби

Трима димитровградчани са хванати за кражби, съобщават от полицията.

Първият на 26 г. е задигнал мобилния телефон на 20-годишна в Димитровград. Вторият е 14-годишен, който проникнал през незатворен прозорец в павилион на улица „Лайпциг“ и откраднал 15 лв. на монети.

В управлението в Димитровград е доведен и 12-годишен, който проникнал през отворен прозорец в апартамент на улица „Бригадирска“. 82-годишната собственичка била вътре и сигнализирала на спешния телефон за нахлуването. Когато я забелязало, момчето избягало, но малко по-късно е заловено от полицейските служители. И тримата са признали за деянията си, а откраднатият телефон е върнат.

Младеж от Симеоновград също е задържан за кражби. 19–годишният признал пред полицаите за извършените от него през 2019 г. две домови кражби и една от автомобил, откъдето е задигнал вещи и пари. Задържан е под стража от Харманлийския районен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button