Хасково

Бивши атакисти от Хасково на национално шествие в Бургас

Георги Майоров

Георги Майоров

Членове на новосформираната партия „Нова сила“ ще заминат на факелно шествие в Бургас. Там в петък те ще отбележат годишнината от подписването на Ньойския мирен договор, който се оказва пагубен за България след края на Първата световна война. Посланието на шествието ще бъде българските политици да се обединят въпреки партийните си различия в името на доброто на България в труден момент.

Понастоящем партията е в процес на регистрация. В Хасково тя ще бъде съставена от бивши членове на Атака, разочаровани от политиката на Волен Сидеров. Принципът на структурата ще се основава на ротационно сменяне на управителния орган и местоположението на централата.

Управителното ядро ще бъде в Стара Загора, като и то ще се сменя. Няма да има председател, а 7-членен съвет, който също ще се сменя на определен период от време. Различното този път е, че ще ни се позволява да водим местна политика и да вземаме решения на местно ниво, което в Атака не ни се позволяваше, коментира днес областният координатор на „Нова сила“ Георги Майоров.

Ще се обединим срещу повишаването на данъците в Хасково, а най- важното при нас ще бъде, че дойде ли момент за определяне на целите на партията ще се допитаме до мнението на населението на града и ще бъдем отворени за предложения, коментира бившият атакист Майоров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
някои
някои
25.11.2009 18:44 18:44

Абе тва ли са националистите бе?и Воленчо?А бе ние от кога млатим турци и цигани вече сме на по четиридесет години хора а го правим от деца и продължаваме,а пък те само приказват и се карат кои да влезе в политиката да вземе кокала и да краде.Да бяхте отишли да набиете някъв турчин а не само да приказвате.Иначе сте големи мъже.Ако всички почнат да ги бият а не само да си отварят плювалниците,турците много скоро ще си седнат на гъза.И за бога братя въоръжаваите се.Всеки българин трябва да е с оръжие!

анонимна
анонимна
26.11.2009 10:35 10:35

Какво означава ,,Ще се обединим срещу повишаването на данъците в Хасково“ иамте предвид че в момента данъците са ни малки ли 😳 .Каква е тая държава народа е беден а те на всичко вдигат цените.

анонимна
анонимна
26.11.2009 10:35 10:35

[quote=анонимна]Какво означава ,,Ще се обединим срещу повишаването на данъците в Хасково" имате предвид че в момента данъците са ни малки ли 😳 .Каква е тая държава народа е беден а те на всичко вдигат цените.[/quote]

цанко
цанко
26.11.2009 23:11 23:11

момичета и момчета, националистите от нова сила са прави да се борят за властта. живеем в 21век, с млатене на даалии и цветнокожи работата не става. през 19-20век да, но сега не става. с брутален секс не става. на днешния ден трябва елегантно да им го завреш отзад, щото иначе всички набедени борци за човешки права ще скокнат да реват че ги чукаме неправилно, така че истината е в елегантния секс. хем ги чукаш, хем не могат да се оплачат. 😆

Анонимен
Анонимен
01.08.2012 20:38 20:38

МАЙОРА ПРЕЗ ОСЕМДЕСЕТТЕ ГОДИНИ ЕДИНСТВЕНОТО МУ ХОБИ БЕШЕ ПО КОЛКО ФЕСА С ДВА ЗАМАХА МОЖЕ ДА ПРОСНЕ.НЯКОГА ТЪРСЕШЕ ЧЕТВЪРТИНКА ОТ ДУМАТА ЗА ДА НАМЕРИ ПОВОД ЗА ПОРЕДНОТО МЕЛЕ НАД ТАКИВА ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА ТУРЦИ.
СЕГА НЕ МОГА ДА ГО ПОЗНАЯ,МНОГО СЕ Е ПРОМЕНИЛ И СТАНАЛ ТЪРПЕЛИВ И ДОБЪР….НЕ ЗНАМ.

Back to top button