Спорт

ЦСКА едва победи „Свиленград“ на Колодрума

Свиленград - ЦСКАМакар и трудно ЦСКА  успя да достигне измъчена победа с 0:1 над втородивизионния „Свиленград“ в мач от третия кръг за Купата на България. Автор на единственото попадение във второто полувреме на стадион „Колодрума“ бе Мишел Платини. Двубоят се игра при небивъл интерес в граничния град.

Намесата на съдийската тройка беше грозна и драстична, заяви след края на мача спортно- техническият директор на „Свиленград“ Румен Стоянов. Нямаше нито една спорна ситуация, отсъдена в наша полза. Не можеш да пазиш ЦСКА, много е малък този съдия, за да пази ЦСКА, допълни Стоянов.

Доволен съм само и единствено от резултата, не от футболистите и тяхното поведение, коментира треньорът на червените Любослав Пенев. Той също не се изказа ласкаво за съдийската тройка и сподели, че ако е на мястото на ръководството на „Свиленград“ също не би бил доволен от някои решения.

 Свиленград - ЦСКА  Свиленград - ЦСКА

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
red
red
25.11.2009 22:45 22:45

armeici umrete no shompioni badete…oleeeeeeeeeeee CSKA……. 🙂

Back to top button