Хасково

Хасковлия хвърли горяща газова бутилка от 6 етаж

ПожарХасковлия хвърли газова бутилка от шестия етаж на бл. 16 на ул. „Първи май“, съобщиха за Haskovo.info от полицията. Мъжът се уплашил от пламъците, които тръгнали от газовия котлон в жилището на дъщеря му. Инцидентът е станал вчера малко след  17:00 часа.

В паниката хасковлията хванал горящата бутилка и я изхвърлил през терасата. Отцепил района, а малко по-късно газовата бутилка гръмнала

Пострадали при инцидента няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.11.2009 22:29 22:29

Първо това е бул.“Съединение“ и второ това не е 6-ти етаж, а четвърти, защото блока е 4-ри етажен.Аман от прости журналисти вземали дипломите си по втория начин и заемащи такива отговорни длъжности.

Анонимен
Анонимен
26.11.2009 23:29 23:29

[quote=Гост]Първо това е бул."Съединение" и второ това не е 6-ти етаж, а четвърти, защото блока е 4-ри етажен.Аман от прости журналисти вземали дипломите си по втория начин и заемащи такива отговорни длъжности.[/quote]

Източникът на информацията е цитиран. При съмнения можете да се обърнете към пресцентъра на ОД на МВР в Хасково.

Анонимен
Анонимен
28.11.2009 18:13 18:13

Всяка една информация трябва да бъде проверяване, а не да се предоставя на сляпо било това и от МВР.

Back to top button