11 училища се включват в мартенския базар за Михаела

Хасково

11 училища от Хасковска област вече са заявили желанието си да се включат в Благотворителния мартенски базар в помощ на 7-годишната Михаела от Димитровград, съобщават от областна администрация.

Базарът ще бъде открит на 26 февруари от 10 ч във фоайето на областна администрация в Хасково. На него са поканени всички, които желаят да помогнат за лечението на Михаела. Благотворителната инициатива, организирана от областния управител Стефка Здравкова, е в помощ на момиченцето, което вече 6 години се бори с тежко заболяване. За да оздравее Михаела се нуждае от скъпоструваща имунотерапия.

Училищата ще изработят мартеници и сувенири, които ще бъдат продавани благотворително. Учениците ще направят и по една голяма мартеница, която ще бъде като емблема на тяхното училище.

Базарът ще продължи до 28 февруари. В продължение на три дни вратите на държавната администрация ще са отворени за всеки, който иска да се включи в базара и да помогне за лечението на Михаела.

Дарителската сметка:

Уни кредит Булбанк :
Титуляр : Михаела Венциславова Ангелова
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.