Хасково

Червени активисти искат публично извинение от кмета на Хасково

Иван Станчев

Иван Станчев

Публично извинение от кмета Георги Иванов за клевета и подронване на авторитета поискаха днес в Хасковския Районен съд местните функционери на БСП Иван Станчев и Иван Драганов. Двамата настояват още градоначалникът да плати по 5 хиляди лева на всеки.

Повод за това станаха изказвания на Иванов от 3 и 4 юли тази година в две хасковски медии, които тъжителите смятат за клеветнически. В публикациите се твърди, че БСП – Хасково се е договорила с Иван Стаматов от РЗС и са обещали да му осигурят около 2000 гласа за парламентарните избори.

„Иванов директно обвинява клиентите ми, че са действали и против партията си, като това твърдение създаде известни трусове в местната структура„, коментира адвокатът на червените Ненчо Рангелов.

Кметът днес не се яви пред съда, а делото бе отложено за 19 януари. На следващото заседание ще бъдат призовани нови свидетели, а журналистите, интервюирали градоначалника, ще трябва да предоставят запис на казаното от него.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.11.2009 22:32 22:32

Червени боклуци…..

Back to top button