Ограничиха достъпа до Родилното отделение в Хасково

Хасково

Достъпът до Родилното отделение на многопрофилната болница в Хасково вече е ограничен.

На входа на отделението е монтирано устройство и се влиза само с чипове на персонала. Това се прави за по-голяма сигурност. Целта е да се спре достъпа на външни лица в отделението, което понякога може да е опасно за пациентите и персонала.

Haskovo.info припомня, че ограничаването на достъпа на външни лица към отделенията на МБАЛ – Хасково започна през лятото на 2018 г. Първите отделения, в които се влиза само с чипове на персонала, са Хирургично, Кардиология и Ортопедия. Монтираха се и камери за видеонаблюдение.

10 коментара

  • Това да не е затвор, че да ограничават достъпа?!?!? Не казвам да влиза всеки и когато си иска, но просто е недупостимо да роди жена ти и да не може да я видиш! Показват ти бебето за 2 мин и дотам, после през терасата…. Два пъти жена ми роди в Пловдив и двата пъти ходих да я видя без да ме спира никой. Веднага след раждането влезнах при нея в стаята, бебето видях спокойно.. Тук е жив затвор!

    • Изключително ниска медицинска култура показват всички коментиращи тук. Бебета нямат изградена имунна система, разбира се, че достъпът трябва да бъде ограничен. И не само в това отделение трябва да бъде ограничен. Това е болница, не хотел да си влизате, когато искате. Все пак има болни хора.

  • Това да не е затвор бе как може .
    Неможе една жена да ражда и близките дани са там да чакат и да искат да я видят то ако е през лятото може и от вън да стоят но ако е през зимата тези хора на студали да стоят да чакат или на свиждане да дойдат през терасата да се виждат това просто е недопостимо помислете ако товаса вашите близки .

  • Каквито са шефовете на болницата,такива са и порядките.Никъде по света го няма това,дори вече и в Бг болниците достъпа е свободен.Явно тези хасковски доктори са се взели много на сериозно.Не виждат ли,че почти всички болни се лекуват в големите градове и клиники,раждат по модерните клиники в Пловдив и София.Има една българска поговорка“НАЯЛА СЕ ГЛАДНА ВЪЖКА И ИЗЛЯЗЛА НА ЧЕЛО“,ето това са хасковските началници на умиращата болница.Да попитам „великите“псевдо доктори,Вие филми не гледате ли,други болници не сте ли посещавали?Замислете се,колко сте назадничави и задръстени.Срам сте за града ни!

  • Първо се научи да пишеш ти въЖко тогава да ръсиш мозък…Много отворени станахте ама като ви опре яйцето до з…. не бягате до „модерните клиники“..помияри цял ден клечат в нета и плюят…заслужавате си съдбата…

  • Аз имам толкова трагичен опит от допира си с хасковската болница, че се моля никога да не влизам там като пациент или мои близки да ги сполети такова нещастие, не дай си, Боже.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.