Регион

Търсят с конкурси 4 митничари и юрисконсулт за Свиленград

Конкурси за четирима митнически инспектори и юрисконсулт за Свиленград обявиха от Агенция „Митници“.

В първия конкурс се търси старши разследващ митнически инспектор. Изисква се висше образование в социални, стопански и правни науки с професионално направление Право, придобита юридическа правоспособност. Кандидатите трябва да имат професионален опит в областта на работата от 4 г. 1 200 лв. ще е основната месечна заплата.

Следващият конкурс е за старши инспектор в Агенция „Митници“ също с място на работа в Свиленград. Изисква се висше образование с професионално направление Икономика или Право, както и професионален опит до 2 г. Заплатата е 1 000 лв.

Търсят се и двама разследващи митнически инспектори с Право, Придобита юридическа правоспособност, 1 г. опит, а заплатата е 1 000 лв.
Документи за участие в конкурсите се подават в свиленградската митница до 4 март включително.

За Свиленград има конкурс и за юрисконсулт с Право, придобита юридическа правоспособност, опит не се изисква. Заплатата е 900 лв. Документите се подават на същото място до 5 март включително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button