Хасково

МВР: Несъобразена скорост е довела до удара на двете пешеходки в Хасково

Несъобразена скорост е довела до катастрофата при, която в петък Фолксваген блъсна две пешеходки на тротоар в Хасково, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че инциентът стана около 17:15 часа на улица „Панорама“ до отбивката за стадион „Хасково“. Колата, шофирана от 35-годишен мъж, се качи на тротоара и блъсна жените на 38 и 62 г. Водачът каза пред Haskovo.info, че е получил епилептичен пристъп и дошъл на себе си, едва когато колата била в градинката.

По-възратната жена е с рана на главата, счупен таз, кръвоизлив в мозъка и опасност за живота, а 38-годишната е с рани на главата, носа, контузия на лявото коляно, без опасност за живота. Двете жени са настанени в МБАЛ – Хасково.

Катастрофа

Междувременно в петък в Свиленград е хванат 26-годишен шофьор на Мицубиши, който първоначално не е спрял на сигнал за проверка. Той е с отнета книжка и е задържан от прокуратурата за 72 часа.

През почивните дни в региона са хванати още водачи без книжки и с нерегестрирани превозни средства. В хасковския арест е пренощувал 19-годишен младеж, движещ се по улиците на града с БМВ-то си с наличие на амфетамин и метамфетамин в кръвта.

Кола блъсна две жени на тротоар в Хасково, едната е с опасност за живота

3 коментара

  1. И в крайна сметка получил ли е или не епилептичен припадък може би лъже за да оправдае безразсъдното си поведение ????!!!!
    Как е към днешна дата състоянието на пострадалите жени????
    Идете в болницата поинтересувайте се не търсете само сензация искаме развитие на това което пишете!!!!

  2. Как епилептик ще кара кола? Ако има епилепсия, книжката се отнема до живот и е пешеходец. Ако знае, че е болен и може да получи пристъп и въпреки това се качва на кола – затвор за немърливост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button