Регион

Шест кражби през почивните дни в Хасковско, хванаха двама

Шест кражби са извършени през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

23-годишен харманлиец е задържан вчера, малко след полунощ. Той е бил проверен от полицаи в центъра на града. В него са открити монитор, фенер и преносима радиостанция. Той признал, че ги е откраднал от неработеща бензиностанция в града, след като е избутал вратата й.

За кражба от хипермаркет е бил доведен в хасковското управление 78-годишен мъж. След като посетил магазина, купил си хранителни продукти, а други скрил в якето си. След преминаване от касата са установени месни продукти, които не са маркирани в касовия бон.

От фургон в село Момково са задигнати покъщина и неустановен брой железни и циментови колове. В Хасково пък е разбита входна врата на мазе на кооперация на улица „Бачо Киро“. Откраднати са моторен трион, неустановен брой въдици и 2 куфарчета с рибарски принадлежности.

На 22 февруари също са извършени още две кражби. Първата е на чанта от магазин в Хасково. Продавачката съобщила, че докато обслужвала клиенти, неизвестно лице е задигнало дамската й чанта с 500 лева, лични документи, ключове и печат на фирмата.

Лични документи и 50 лева са откраднати от дом в квартал „Изгрев“ в Харманли. В къщата е проникнато през незаключената й врата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button