Хасково

Джип Хонда и БМВ катастрофираха на кръстовище в Хасково

Джип Хонда и БМВ катастрофираха на кръстовището между булевардите „Раковски“ и „Съединение“ в Хасково.

Инцидентът стана малко след 14 часа. Шофьорът на БМВ-то заяви пред Haskovo.info, че се е спускал по „Раковски“ в посока центъра. Джипът пък е навлязъл в кръстовището от „Съединение“.

Катастрофа

При катастрофата няма пострадали, а само материални щети по колите. Шофьорите изчакваха пристигането на КАТ за изясняване на случая. Ударените автомобили затрудниха движението през кръстовището.

Катастрофа

7 коментара

  1. Даа, BMW е толкова премиум марка, колкото к*ра ми е алпинист 😉 Гледам тези играчи така си играят, че всеки път завършват я в някоя канавка, я в някое дърво или стълб.

 1. Извинете ме много господине, но това не е до марката, а до шофьора. А и както е споменал господина на БМВ то не той а шофьора на Джипа е бил виновен!

  1. Тошеви коментара ви е напълно излишен след като не знаете не коментирайте!Нали затова са полицаите има и камери всичко е ясно кой е виновен и кой не!
   А що се отнася до анцунга-и какво от това?!Човека се облича така както му е удобно,винаги ли трябва да сме с дънки или искате да обикаляме с костюми?
   Много е лесно да клюкарствате отстрани.Не говорете много,защотото някой ден това може да се случи и на вас без дори да имате вина затова.Защотото дори и ти да си знаеш правилата за движение,дори и да караш с ниска скорост,ако отсрещния не знае как да кара,то тогава и за вас не се знае какво може да се случи!
   Изглежда сега хасковските цървули сте вие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button