Спорт

„Приятели“ и „Отбора за милиони“ ще спорят за Купата на кмета

Тимовете на „Приятели“ и „Отбора за милиони“ се класираха за финала на турнира по мини футбол „Купата на кмета 2020“, съобщават от община Хасково. За третото място ще спорят „Мони Мес“ и „Остър нож“.

Финалните срещи ще се играят на 6 март в зала „Спартак“. Мачът за третото място ще започне в 18 часа, а финалът за определяне на първия носител на „Купата на кмета“ ще започне в 19 часа. Веднага след това ще е и награждаването. Купата ще връчи градоначалникът Станислав Дечев.

Първият турнир по мини-футбол „Купата на кмета 2020“ се организира от общината в партньорство с Българска асоциация по мини футбол. В любителската надпревара се включиха осем отбора: „Мони мес“, „Отбор 13“, ФК „Стамболийски“, „Остър нож“, „Куцмъника“, „Отбора за милиони“, DG, „Приятели“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Разбирач
Разбирач
25.02.2020 8:23 8:23

Ами финалиста,май е Приятели,а не тези с червеното екипче или те са в нелегалност.

Back to top button