Спорт

„Хасково“ победи „Металик“, съдбата на отбора е неясна

Хасково - МеталикФутболистите на „Хасково“ изиграха последния си мач преди почивката в първенството на Югоизточна В група. На финала те посрещнаха на Ямача „Металик“ Сопот и постигнаха победа с 2:1.

Под съдийството на главния арбитър Стефан Павлов и помощниците му Георги Ковачев и Гергана Видова двата отбора дадоха всичко от себе си. Резултатът откриха домакините още във втората минута с гол на Христо Христов. Гостите изравниха в 21-та минута с гол на Адриан Лилов. Осем минути по-късно, в 29-та минута бе отсъдена дузпа за „Хасково“, която Мехмед Сейдмехмед успя да реализира.

Хасково - МеталикНе липсваха положения и пред двете врати, като мачът през второто полувреме се изигра почти в половината на „Хасково“, които играха с червено- жълти екипи. Главна заслуга да не паднат други голове имаше вратарят на домакините Танер Махмуд. Той спаси няколко опасни удара към врата си в 43-та, 65-та, 70-та и 80-та минута. Малко преди края на двубоя в 89-та минута за задържане на Мехмед Сейдмехмед от терена бе изгонен Вангел Николов от гостите.

Съдбата на отбора след зимната пауза е все още неясна, заяви след края на двубоя изпълнителният директор на „Хасково“ Емил Траилов. Според него ако финансовата ситуация в клуба не се подобри напролет, ще бъде по-добре тимът да го няма.

В последния кръг преди паузата „Хеброс“ падна с 0:2 от гостите си от „Левски“ Карлово. „Марица“ Пловдив победи домакините си „Стамболово“ с 0:1. „Димитровград“ постигна 2:0 срещу „ИТД Гигант„.
 

 Хасково - Металик  Хасково - Металик
 Хасково - Металик  Хасково - Металик

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gost
gost
29.11.2009 20:34 20:34

абе това след мача кой беще тоя дългия дето псуваше отвън, да не е на назим рапъра татко му, той на 10 години ли е че кара тати да ходи да се кара защо не играел, ами всички знаем защо не играе, защото е алкохолик и не може да ходи

333
333
30.11.2009 7:10 7:10

Дано това не се окаже последната победа на Хасково, щото май няма да могат да продължат напролет.

Анонимен
Анонимен
30.11.2009 22:44 22:44

от три години собствениците на отбора повтарят че няма пари и че ще се отказват от първенството,а като се появи купувач никой не иска да продава!искат правата на футболистите и т.н .Г-н Траилов е прав само за едно – в това финансово състояние на отбора -по добре да го няма!

Най големите разбирачи
Най големите разбирачи
01.12.2009 20:39 20:39

ееее няма да го има отбора след нова година 😆 старата песен на нов глас ама нея вече наизуст я знаем пак ще кретаме и след нова гадина и още колко срам ни чака незнам 👿 👿

yulito
yulito
05.12.2009 18:44 18:44

ei gost mlk ni po dobre 4esno ot nishto ne razbirash tashak za tva ebisi maikata p**alche

Back to top button