Регион

Събират подписка за изселването на лихварите от „Марийно“

Семейството на отвлеченото момиче събира подписка за изселването на лихварите от димитровградския квартал „Марийно“. Вече има стотици подписи.

Haskovo.info припомня, че миналата година бяха арестувани членове на лихварската фамилия в квартала. Един беше обявен за издирване. Той беше арестуван в неделя, след като в петък отвлече 15-годишната дъщеря на Стефан Атанасов.

Подписка

Семейството разказа пред Haskovo.info, че момичето е било заплашвано с нож, а дрехите му нарязани. То успяло да избяга, докато нападателят говорил по телефона. Момичето било в шок и продължава да бъде силно изплашено, каза майка й.

Преди години Стефан взел 700 лв. заем от лихварите, вече изплатил близо 10 000 лв., а те продължавали да го тормозят. Много хора от квартала останали без жилища и имоти, имало такива, които се спасили с бягство в чужбина.

Сега хората в квартала се страхуват, тъй като единият от братята лихвари отново бил на свобода. По тази причина искат всички да бъдат изселени от града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Адолф
Адолф
25.02.2020 20:08 20:08

Не подписка а публичен разстрел трябва за тия !

Back to top button