Регион

Мъж хвърля пепел в асансьорната шахта, блокът без ток

ПожарнаХарманлиец остави съседите си без ток, тъй като запали захранващия кабел на блока. Недобросъвестният жител от града на Белоногата изхвърлял пепел в асансьорната шахта, тъй като го домързяло да се разходи до контейнера пред блока.

Инцидентът е станал в кв. „Изгрев“ в Харманли. В блок 217, където живее харманлиецът, не е имало монтиран асансьор и това е улеснило хвърлянето на пепел, съобщиха за Haskovo.info от пожарната. Жарта обаче е подпалила боклуците, които се били събрали на дъно на шахтата. Там се е намирал и захранващият главен кабел на ел.таблото

При друг инцидент се е запалил апартамент на ул. „Патриарх Евтимий“ в Димитровград. Изгорели са абсорберът и ел. печка на собствениците. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън.
В маджаровското село Златоустово е изгоряла „Лада“. Причината за инцидента е неустановена, съобщават от пожарната. През уикенда огнеборците са гасили още 3 пожара в Симеоновград и Тополовград. Инцидентите са завършили без материални щети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.12.2009 0:54 0:54

🙄

Анонимен
Анонимен
01.12.2009 0:54 0:54

tozi egati i marzeliveca

Анонимен
Анонимен
17.12.2009 21:32 21:32

Ми намерил лесно човека

Back to top button