Хасково

Масларова: Ще лобираме в полза на общините от региона

Емилия МаслароваКоалиция за България ще настоява в бюджета за следващата година да бъдат предвидени 200 милиона лева за подпомагане на общините, заяви днес в Хасково депутатът Емилия Масларова. Тя припомни, че според експертите на БСП предвидените приходи за 2010 са над 1 милиард по-малко от това, което може да бъде събрано.

Разговаряла съм с кметове на общини в хасковска област, за да кажат от какво имам нужда, каза Масларова. Ще се опитам заедно с колегите да лобираме за решаването на проблемите на общините.

Реално отговори има от 6 градоначалника. Хасково има нужда от средства за довършване на започнати социални жилища. Кметът на Ивайловград е поставил на дневен ред проблема с водоснабдяването и довършването на дома за възрастни хора. Свиленград иска финансиране за стартирали вече проекти за уличната мрежа. Пречиствателни станции и пътища са приоритет за кметовете на Симеоновград и Харманли. В Любимец се нуждаят от пари за канализация и водопровод.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бързо в затвора
бързо в затвора
30.11.2009 21:04 21:04

Абе много е нахална тая бе!Абе я бързо да я бутат в затвора!Ама че нахална дърта джофра!Не стига че окраде нашите пари народни,ами и ще ни поучaва!В затворааааааааааааа!Там ви е мястото.Големи полета с тютюн и 12 номер мотика,и повече жопки по мазните ви гъзове!

Back to top button